Slik får du sms lån på dagen

Det finnes mange der ute som trenger lån, men som er redd de ikke vil bestå en eventuellt kredittsjekk og spør seg om det er mulig å få lån uten kredittsjekk. Svaret på dette er i utngagspunktet nei. Alle banker kjører en eller annen form for kredittsjekk på sine lånekunder, det ville jo være uansvarlig å ikke gjøre det. Hvor mye vekt som legges på en slik kredittsjekk varierer derimot mye fra bank til bank. Noen banker er rett og slett mye strengere enn andre når det kommer til å innvilige lån. Slik er det med kredittkort også. Det er slett ikke uvanlig at noen banker kun godkjenner ca. 30 prosent av søknadene de får inn. Du er med andre ord ikke alene om du har fått avslåg din kredittkort eller lånesøknad.

Det finnes også banker som det er mye letter å skaffe seg lån hos. Selv om jeg har en ordnet økonomi har jeg selv fått avslått søknad hos Opp Finans, mens jeg fikk innvilget lånesøknad hos Ge MoneyBank. Mitt tips er derfor å ikke gi opp å fortsette og søke om du trenger lån. Så selv om det er vanskelig å få lån uten kredittsjekk har du gode muligheter til å få lån selv om du kanskje frykter søknaden ikke skal bli godkjent. J

En annen måte å skaffe seg penger på er ved såkalte sms lån. I Norge er det flere lånetilbydere av sms lån og du finner en oversikt over tilbydere som gir deg sms lån på dagen her. Her finner du en oversikt over banker som gir deg forbrukslån og sms lån. Selv anbefaler jeg Folkia sitt sms lån. Med dette sms lånet kan få innviliget fra 1000 til 5000kr i lån på dagen. De fleste forbrukslån har en aldersgrense på 25 år, trenger du forbrukslån på dagen og er under 25år anbefaler jeg deg å søke hos Bank Norwegian. Hos Bank Norwegian er aldersgrensen for å søke lån bare 18 år. Du finner linker til søknadsskjemaet for lånene jeg anbefaler på siden jeg linker til lenger opp i teksten.

Uansett hva du gjør så er det viktig å ikke gi opp når du søker på lån. Det er mange tilbydere på markedet og sansynligheten er stor for at du får lån hos hvertfall en av tilbyderene. Lykke til!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits